PIZZA BARKAKOA

 
Atzoko errezetaren ildoan beste pizza mota bat.
 

 

1 Pizza masa
30gr Hirugiharra
90gr Txahal txikitua
1 Tipulina
Gazta marratua
Oregano
Olioa
Piperbeltza
Barbakoa saltsa
 
 
 
 
 

 

 

 
Erositako masa bat erabili dugu.

 

 
 
 
 
 
 
Tipulina brunoise eran zatitu, hirugiharra zatitu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Olioztaturikozartagin batean tipulina gehitu, gatzez ondu, multzoa potxatu. Tipulina gardena dugunean, suaren intentsitatea igo eta haragitxikitua gehitu, gatz eta piperbeltzaz ondu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haragia kolorez aldatzen denean, hirugiharra gaineratu, sukaldatu. Egina dagoenean nahi adina barbakoa saltsa gehitu, ongi irabiatu eta bi minutuz sukaldatu, gorde.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Pizza masa zabaldu eta zartaginaren edukia ongi zabaldu, gainetik gazta marratua gehituz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Labea 200º tan bero dugula 15 minutuz labekatu. Zerbitzatu.
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*