![Txokolate_bizkotxo_1](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2017/05/Txokolate_bizkotxo_1-678x381.jpg)
Urtero martxoan eta ekainean bizkotxoak egiten ditugu eskolara eramateko. Aurten zerbait ezberdina egin nahi genuen.
Osagaiak:
- 70gr Gurin
- 120gr Azukrea
- 3 Arrautza L
- 185gr Gozogintzarako irin
- 1 Zorroko legamia
- 185gr Txokolate beltz
- 200ml Esne-gain likidoa 35%MG
- Gatz pittin bat
- 22zm moldea
Prestaketa:
1.Maria bainuan txokolatea desegin, gorde.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2021/12/Txokolate_bizkotxo_3-768x1024.jpg)
2.Katilu batean arrautzak, azukrea eta gatza irabiatu.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2021/12/Txokolate_bizkotxo_2-1-1024x768.jpg)
3.Gurina desegina gehitu eta ongi nahasi. Esne-gaina gehitu eta nahasi. Irina eta legamia gehitu, irabiatu eta ongi nahasi. Txokolatea gehitu eta nahasi. Labea berotu 170ºtan. Moldea gurinarekin igurtzi.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2021/12/Txokolate_bizkotxo_4-768x1024.jpg)
4.Multzoa moldera pasa eta labekatu 170ºtan 30-40 minutu. Hoztu arte itxoin. Moldetik atera eta zerbitzatu.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2021/12/Txokolate_bizkotxo_6-768x1024.jpg)