![bananazko_magdalena_1](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2014/03/bananazko_magdalena_1-678x381.jpg)
Udazken eta abenduko arratsaldeak luzeak egiten dira, hauek motzagoak egiteko alabekin sukaldean sartzen gara.
Osagaiak:
12 Unit.
150gr Gurin
150gr Azukre
2 Arrautza
1 Banana
100 gr Irin legamiarekin
50 gr marratuzko koko
2 Koilarakada esne
Koilarakada bat legamia
Prestaketa:
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2020/08/bananazko_magdalena_3-1024x768.jpg)
Aurretik labea 180º etan eduki. Osagai guztiak giro-beroan eduki behar dira. Paperezko moldea silikona moldearen barnean jarri.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2020/08/bananazko_magdalena_4-1024x768.jpg)
Gurina aparra testura izan arte irabiatu, ondoren azukrea gehituz irabiatzen jarraituko dugu, krema homogeneo bat izan arte.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2020/08/bananazko_magdalena_5-1024x768.jpg)
Ondoren arrautzak banan banan gehituz irabiatuz joango gara.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2020/08/bananazko_magdalena_7-1024x768.jpg)
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2020/08/bananazko_magdalena_8-1024x768.jpg)
Koilara batekin moldearen 3/4 beteko ditugu.
Magdalenak labera sartu 10-15 minutuz egosi, ondoren poliki-poliki bera bakarrik hozten utzi. Azkenengoz koko pittin bat gainetik autseztatuz zerbitzatu.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2020/08/bananazko_magdalena_9-1024x768.jpg)