![IMG20211027211238](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2022/01/IMG20211027211238-678x381.jpg)
Natxoak askotan gosegarri gisa erabili ohi ditut, batez ere, jende mordoa bazkaltzeko dudanean. Gaurko errezeta, tita batean prestatu daiteke, eta hotz geratzen badira, labean sartu daitezke berotzeko.
4 Perts.
Osagaiak:
- 2 Baratxuri alea
- 150gr Gazta marratua
- 400ml Esne-gaina
- 200gr Natxo
- 100gr Hirugiharra
- Olioa
Prestaketa:
1.Baratxuri aleak zuritu eta brunoisen zatitu. Hirugiharra xerratu. Zartagin bat sutan jarri eta olioa gehitu, bero dagoenean baratxuria gaineratu. Baratxuri zatiak gorritzean, hirugiharra gaineratu, multzoa irabiatu eta frijitu.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2022/01/IMG20211027195531-1024x768.jpg)
2.Hirugiharra kolorea hartzean, esne-gaina gaineratu, multzoa irabiatu eta sukaldatu.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2022/01/IMG20211027195618-1024x768.jpg)
3.Esne-gaina murriztean, gazta marratua erantsi eta irabiatu, azken hau nahastean ongi integratu arte.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2022/01/IMG20211027200501-1024x768.jpg)
4.Plater sakon edo erretilu batean natxoak sakabanatu.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2022/01/IMG20211027200246-1024x768.jpg)
5.Nahasketa natxoen gainean isuri eta zerbitzatu.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2022/01/IMG20211027200649-1024x768.jpg)