![IMG_20200314_214901](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2020/07/IMG_20200314_214901-678x381.jpg)
Konfinamendua hasi zenean, denbora pasa bezala sukaldea erabili genuen. Hasieran errezeta errazak eta denbora pasa ahala zailagoak bilatu eta egiten genituen. Hau izan zen hasierako errezeta bat.
Osagaiak:
1 Ogi baguette mota
200gr Hirugiharra
Gazta nahi adina
200gr Tomate frijitua
Oregano edo albaka lehorra
Prestaketa:
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2020/07/IMG_20200314_211800-1024x768.jpg)
Labea piztu eta 180º jarri. Ogia erditik eta luzetara moztu, horrela 4 zati aterako dira.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2020/07/IMG_20200314_213815-1024x768.jpg)
Baguette bakoitza tomatearekin estali. Gainetik hirugiharra aldez ahurretik zatiturik eta ondoren gazta. Azkenean albaka edo oreganoz ondu.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2020/07/IMG_20200314_214840-1024x768.jpg)
5-8 minutuz labekatu. Atera eta segituan zerbitzatu.