![IMG_20190818_145100.jpg](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2019/08/IMG_20190818_145100.jpg)
Askotan txiringito-etan jan baina etxean inoiz saiatu ez dudan errezeta da, larunbatean arrandegian prezio onean eta tira…
Osagaiak:
4 Perts.
- 8 Txipiroiak
- 1 Baratxuri buru
- Olioa
- Gatza
Prestaketa:
1.Baratxuri aleak zuritu. Lau gorde eta beste guztiak zatitu eta motrailuan birrindu. Motrailura olioa gehitu, gorde. Txipiroiei burua eta azala kendu, barrutik ongi garbitu.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2023/12/Txipiroiak_plantxan_4-225x300.jpg)
2.Zartagin edo plantxa batera olioa gehitu, su oso indartsuan olioa beroa dagoenean baratxuri ale osoak eta txipiroiak gehitu, bi aldetik egin.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2023/12/Txipiroiak_plantxan_7-300x225.jpg)
3.Txipiroiak egina daudenean motrailuan dagoen baratxuri-olio pasta zartagin batean pittin bat egin. Txipiroiak erretilu batean jarri eta gainetik olio-baratxuri pasta edertasunez apainduz zerbitzatu.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2023/12/Txipiroiak_plantxan_8-225x300.jpg)