![IMG_20190801_121707](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2019/08/IMG_20190801_121707.jpg)
Denbora dezente neraman errezeta hau egiteko, eta naiz eta, oporretan ez egon,batzuetan denbora atera daiteke nahi izanez gero.
Osagaiak:
5 Perts.
- 5 Oilasko izter
- Irina
- 1/2 edalontzi ardo zuria
- 1 Edalontzi ura
- Koñak
- Gatza
- Olioa
- 1 Koilaratxo erromeroa
- 1 Koilaratxo ezkaia
- 1 Hosto erramua
Prestaketa:
1.Harakinari izterrei hezurra eta azala kentzeko eskatu, behin etxean gordina kendu eta ahoan sartzeko moduko zatiak egin. Gatzez ondu eta irinetik pasa.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2023/12/oilaskoa_baratxuri_erara_2-300x225.jpg)
2.Baratxuri aleak zuritu eta olioztaturiko zartagin batean frijitu kolorea aldatu arte, baratxuriak atera eta kazola batean jarri (kazola honek txorrotada bat koñak izango du).
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2023/12/oilaskoa_baratxuri_erara_5-300x225.jpg)
3.Oilasko zatiak gorritu arte frijitu eta kazolara pasa. Zati guztiak egina ditugunean, ardo zuria eta ura gehitu eta bero dugunean erromeroa, ezkaia eta erramua gaineratu.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2023/12/oilaskoa_baratxuri_erara_7-300x225.jpg)
4.3-4 minutuz egosi eta multzoa kazolara pasa. Bertan 10 bat minutuz egosiko dugu, salda oso lodia geratzen bada, behar adina ur gehitu, bestela erreko delako.Platerean zerbitzatu.
![](https://errezetak.eus/wp-content/uploads/2023/12/oilaskoa_baratxuri_erara_8-300x225.jpg)